Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Zombicide

Zombicide

Zombicide is een samenwerkingsspel waarin spelers de rol aannemen van een overlevende - elk met unieke vaardigheden - en zowel hun vaardigheden als de kracht van teamwerk gebruiken tegen de hordes onnadenkende ondoden! Zombies zijn voorspelbaar, dom maar dodelijk, gecontroleerd door eenvoudige regels en een pak kaarten. Helaas voor jou zijn er VEEL meer zombies dan jij kogels hebt.

Zoek wapens, dood zombies. Hoe meer zombies je doodt, hoe bekwamer je wordt; hoe vaardiger je wordt, hoe meer zombies er verschijnen. De enige uitweg is zombicide!

Speel cooperatief of solo

In Zombicide probeer jij te overleven tegen een horde zombies en daarnaast aan opdrachtkaartjes te voldoen. Met meer dan 90 verschillende wapens, 4 soorten zombies en meerdere speelborden hoef je je niet te vervelen. Zombicide speel je cooperatief, het is jij en je mede-overlevers tegen een grote horde zombies. Maar voel je je dapper? Dan kun je zelfs proberen in je eentje de scenario’s door te gaan.

Wees slim in hoe je beweegt en wat je doet. Maak je veel geluid? Dan trek je zombies aan. Lukt het jou om in een huis te komen waarvan de deur op slot is, terwijl je de massa op je hielen hebt?

Meerdere Scenario’s

Zombicide kan elke keer anders gespeeld worden, met het spel worden namelijk veertig verschillende scenario’s meegeleverd. Deze worden uitgespeeld op de verschillende omgevingsborden, met andere doelstellingen, obstakels en zombies! Lukt het je alsnog door de 40 scenarios heen te spelen? Dan kan je op internet meer downloaden of vrij gemakkelijk je eigen maken. Geen zin in? Zombicide heeft heel veel uitbreidingen en opzichzelfstaande vervolgen die je dan kan proberen.

Uitbreidingen en vervolgen Zombicide