Zombie Kids Evolutie

Zombie Kids Evolutie

Zombie Kidz Evolution is de eerste game in legacy-stijl voor kinderen.

Het spel begint met een aantal basisregels, maar door vaker te spelen komen er meer spelelementen bij. Kruip in de huid van een groep vrienden die samen de school verdedigen tegen een zombieaanval.

Als het jouw beurt is, gooi je de dobbelsteen en plaats je een zombie in die kamer. Dan kun je een stap lopen en 1 of 2 zombies verslaan in de kamer waar je staat. Maar pas op: als er 3 of meer zombies in een kamer zijn, mag je niet naar binnen! Als jullie met z'n tweeën voor een schoolpoort staan, kun je er een slot op zetten. Sluit de 4 poorten voordat alle zombies op het bord staan ​​en je kunt ze niet meer plaatsen als het moet. Werkte het? Stoer! Dan kun je een sticker op het voortgangspad plakken.

Heb je een missie voltooid? Dan kun je ook een trofee sticker plakken. Als je een sticker moet plakken op een nummer waar een envelop bij zit, zoek die envelop en open hem. In de envelop vind je een kleine uitbreiding van het spel. Dus hoe meer je speelt, hoe meer uitbreidingen je "ontgrendelt".

Je kunt er altijd voor kiezen om de extensies niet te gebruiken en een spel te spelen met de standaard regels. Handig voor als je met vrienden speelt die nieuw zijn in het spel, of als je met jongere spelers speelt. Heb je alles ontgrendeld?

Dan kun je proberen om alle missies samen te voltooien! Heeft dat gewerkt en zijn er geen stickers meer? Dan heb je toch een leuk spel dat je samen kunt spelen, met of zonder de extra's.