Zombicide Rue Morgue

Zombicide Rue Morgue

Zombicide: Rue Morgue is een coƶperatief spel dat zich afspeelt in een actiefilmuniversum voor 1 tot 12 spelers van 13 jaar en ouder. Spelers besturen teams van overlevenden terwijl ze vechten tegen een zombie-horde die wordt bestuurd door het spel zelf. Overlevenden vinden wapens, vechten tegen zombies en doen ervaring op. Hoe meer ze ervaren, hoe sterker ze worden, maar hoe meer zombies ze aantrekken!

Zombicide: Rue Morgue introduceert een angstaanjagend nieuw zombietype: de Skinner Zombie! Zorg ervoor dat je deze zombies stevig neerzet, anders kan er iets voor je kruipen! En vergeet niet dat de nieuwe grote slechterik van seizoen 3 de A-Bomb Abomination is! Een gruwel die zo verwrongen en gemuteerd is dat zijn langwerpige armen je er weer naartoe kunnen slepen terwijl je probeert te ontsnappen!

Met al deze nieuwe vijanden zul je een team moeten vormen als je wilt overleven. Zombicide: Rue Morgue introduceert teams in de Zombicide-franchise! Spelers kiezen uit de grootste pool van overlevenden in een Zombicide-game tot nu toe en vormen teams om zombies op te sporen, te plunderen en te doden! En als je echt door de schuifelende doden wilt scheuren, moet je er eerst voor zorgen dat je team vaardigheden heeft die elkaar goed aanvullen.

Zombicide: Rue Morgue heeft nieuwe zombies, nieuwe wapens, nieuwe overlevenden en zelfs nieuwe teammechanismen, maar de grootste game-wisselaar is de nieuwe optionele Player versus Player-regelset! Ja, in Rue Morgue kunnen de teams van spelers van teen tot teen gaan om te zien welke set Survivors het echt verdient om te overleven! Als de zombie-apocalyps niet gruwelijk genoeg voor je is, bereid je dan voor om het op te nemen tegen de dodelijkste vijand ooit: de mens!

Op de pagina van het basisspel Zombicide vind je een overzicht van alle uitbreidingen en vervolgen in de Zombicide serie.