Zombicide Prison Outbreak

Zombicide Prison Outbreak

Zombicide: Prison Outbreak neemt de spelers mee naar een binnenomgeving met wrede gevechten op korte afstand, Prison Outbreak bevat al het benodigde materiaal voor een nieuwe speler om het Zombicide-universum te betreden, en veel, bijna allemaal nieuwe, inhoud voor een bestaande Zombicide speler om zijn spelervaring uit te breiden. Prison Outbreak bevat zelfs nog meer materiaal dan de kerngame die in 2012 werd gepubliceerd (nu de bijnaam Seizoen 1)!

The Prison Outbreak zal berserkerzombies bevatten. Ze zijn echt met elkaar verbonden. Gevangenistegels tonen overal kronkelige steegjes, kleine kamers en deuren, gevuld met berserkerzombies die immuun zijn voor afstandswapens. Je moet snel denken, het onwaarschijnlijke voorzien en bij elke beurt in melee springen. Dit is als een moderne kerker waar hendels worden vervangen door schakelaars om deuren te openen of te vergrendelen, beveiligingskamers te gebruiken en geheime gebieden te bereiken.

Prison Outbreak bevat ook zes nieuwe overlevenden met hun Zombivor-aspecten. Deze overlevenden zijn echt ontworpen om als een team te fungeren, omdat hun vaardigheden elkaar echt aanvullen. Ze zijn een kostbaar bezit voor elk Zombicide-team.

Missies die in het rulebook staan, vormen een op zichzelf staande campagne, terwijl overlevenden vechten om een ​​met zombies gevulde gevangenis in een betrouwbaar onderkomen te veranderen. Er staan ​​hen veel uitdagingen te wachten, maar ze hebben nieuwe gereedschappen: oproerschilden, automatische jachtgeweren, betonzagen en nog veel meer speelgoed. Er is zelfs een alternatief einde.

Op de pagina van het basisspel Zombicide vind je een overzicht van alle uitbreidingen en vervolgen in de Zombicide serie.