Zombicide: Invader Black Ops

Zombicide: Invader Black Ops

De Zombicide: Black Ops-uitbreiding tilt de intensiteit naar nieuwe hoogten en brengt nieuwe uitdagingen voor een elitegroep Survivors! De Soldiers of Black Squad kunnen aan je selectie worden toegevoegd, zodat je het spel met maximaal 12 spelers tegelijk kunt spelen!

Deze door de strijd geharde soldaten zijn opgeroepen om de situatie op PK-L7 aan te pakken en een basis te vinden die al door de Mold wordt ingenomen. De 10 nieuwe missies gebruiken 3 nieuwe tegels met zones die al met schimmel zijn gevuld. Dat betekent extra Xeno-spawning en een meer directe dreiging dat de basis voorgoed verloren gaat. Deze Mold-zones hebben ook gloeiende peulen van een gewijzigde vorm van Xenium, die kunnen worden afgevuurd en een Hellfire-explosie veroorzaken! Hoe gevaarlijk dat ook klinkt, het kan in ons voordeel worden gebruikt, als we voorzichtig zijn.

Deze vervallen basis wordt ook bedreigd door een nieuw type gruwel dat we de Juggernaut noemen. Dit ding is even lelijk als niet te stoppen. Je wapen upgraden zal niet werken, je vuur concentreren zal niet werken. Ik denk dat we het gewoon in een van die gevoelige Pod-zones moeten lokken.

Black Squad brengt een deel van zijn eigen elite-uitrusting naar de missie, waaronder de keiharde XN35 "Crawley" Bot, de verwoestende Meteor Sentry Gun (een railkanon dat meerdere zones kan raken) en een arsenaal aan krachtige startuitrusting en andere uitrusting .

Let op, dit is een uitbreiding op Zombicide: Invader. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.