Zombicide Green Horde

Zombicide Green Horde

Dit vervolg op de Zombicide: Black Plague brengt spelers terug in een wereld van dodelijke middeleeuwse fantasie, deze keer gevuld met geïnfecteerde orcs en goblins die overlevenden tot de ultieme test zullen brengen. Deze groene dreiging is niet alleen sterker dan hun menselijke tegenhangers, maar ze hebben ook de neiging zich te verzamelen in enorme hordes die de overlevenden in een hinderlaag lokken wanneer ze het het minst verwachten.

In hetzelfde middeleeuwse tijdperk als Black Plague, zullen spelers de rol aannemen van Survivors die op alle mogelijke manieren de schuifelende, ondode dreiging willen verslaan.

In Green Horde kunnen maximaal zes spelers deelnemen aan de strijd om te overleven. Ze zullen hun krachten bundelen en samenwerken om hun doelen te bereiken en tegen alle verwachtingen in in leven te blijven. Fans van de Zombicide-serie zijn bekend geraakt met de Walkers, Runners, Fatties en Abominations die rondscharrelen op zoek naar slachtoffers. Maar de wezens waarmee ze te maken krijgen, zijn niet alleen zombiemensen, het zijn zombie-orks! De Survivors zullen zich moeten voorbereiden met een breed scala aan middeleeuwse uitrusting als ze hopen deze angstaanjagende vijanden te overleven. Zombie-orks zijn sterker dan de klassieke zombie en vormen een hardere uitdaging voor zelfs doorgewinterde veteranen die op ondoden jagen.

Een nieuwe uitdaging voor de Survivors is de Horde. Het vertegenwoordigt een groeiende groep Orc-zombies die klaar staan ​​om op een onverwachte locatie het bord te betreden en de Survivors in een hinderlaag te lokken. Als zombiekaarten met het Horde-symbool worden getrokken, wordt er een extra zombieminiatuur van hetzelfde type opzij gelegd, die gezamenlijk de Horde vormt. Ze zullen op hun plaats worden vergrendeld totdat een "Enter the Horde!" kaart wordt getrokken, waardoor de horde op het bord verschijnt. Elke Overlevende die uit zichzelf in de buurt van deze dreigende dreiging wordt betrapt, kan het beste een haastige terugtocht verslaan.

Met zulke dreigende nieuwe vijanden zullen de Survivors hun handen vol hebben aan het omgaan met de Groene Horde. Gelukkig hebben ze wat nieuwe wapens en spreuken aan hun zijde om de rottende massa te bestrijden. Dingen zoals de Lava Burst, het Norse Sword en de Bone Kukri zullen allemaal nuttig zijn bij het hacken van een groep ondoden. Oh, en als ze te dicht bij elkaar zouden komen, kunnen de Overlevenden ze altijd raken met de katapult ... (hadden we de katapult niet genoemd?).

Zombicide: Green Horde bevat tien nieuwe uitdagende speurtochten, met enkele van de moeilijkste scenario's die een Survivor ooit heeft meegemaakt. Met nieuw terrein, zoals richels en waterpoelen, en de altijd aanwezige dreiging dat de Groene Horde opduikt, zal het team hun routes zorgvuldig moeten plannen. Soms is het beter om problemen te vermijden dan ze onder ogen te zien! Zombicide: Green Horde is het volgende hoofdstuk in de steeds evoluerende wereld van Zombicide. Er is geen rust voor de Overlevenden als ze hopen zich een weg te banen naar een nieuwe hoop en een nieuw begin.

Zie ook de uitbreiding: Zombicide: Green Horde - Friends and Foes. Op de pagina van het basisspel Zombicide vind je een overzicht van alle uitbreidingen en vervolgen in de Zombicide serie.