Zombicide Black Plague

Zombicide Black Plague

Zombicide: Black Plague neemt de zombie-apocalyps mee naar een fantastische middeleeuwse setting! De mysterieuze krachten van de Necromancers hebben een zombie-invasie ontketend in het tijdperk van zwaarden en tovenarij, en het is aan jouw groep achterblijvende overlevenden om niet alleen in leven te blijven tijdens deze donkere tijden, maar ook om het rijk terug te nemen en degenen te straffen die verantwoordelijk zijn voor de Apocalypse!

Met Zombicide: Black Plague kun je paladins, dwergen, ridders en goochelaars besturen, terwijl je krachtige zwaarden, kruisbogen en zelfs magische spreuken gebruikt om de zombiehordes en zijn Necromancer-opperheren te verslaan. De klassieke Zombicide-regels zijn vernieuwd voor deze nieuwe incarnatie van het spel, met behoud van de non-stop actie, de gespannen sfeer en de gemakkelijk te leren regels die van Zombicide een klassieker maakten. Rust je overlevende uit met uitrusting zoals maliënkolders of schilden om je te verdedigen tegen de ondoden, boek spreukenboeken om fantastische betoveringen uit te voeren of steek een plas drakengal aan om een ​​allesverslindend hel van drakenvuur te creëren!

Ga de zombie-invasie aan vanuit de middeleeuwse straten naar geheime gewelven die snelle doorgangen door de citadel creëren (en vaak speciale artefacten bevatten). Achtervolg de ongrijpbare Necromancers om te voorkomen dat ze de zombiemassa's vermenigvuldigen. En pak een hele nieuwe reeks missies aan waardoor je groep overlevenden de helden van het land worden (of de laatste slachtoffers van het bloedbad van zombies).

Op de pagina van het basisspel Zombicide vind je een overzicht van alle uitbreidingen en vervolgen in de Zombicide serie.