Zombicide Angry Neighbours

Zombicide Angry Neighbours

Zombicide Angry Neighbours daagt je uit om het op te nemen tegen een heel nieuw soort zombies! Deze Seeker-zombies hebben jou en je vrienden in het vizier en zullen je tot je bittere einde achtervolgen!

Elke Seeker-zombie krijgt een extra activering telkens wanneer een Seeker-zombie-spawn-kaart wordt getrokken.

Angry Neighbours brengt vier nieuwe overlevenden naar je apocalyps, elk met hun eigen speciale vaardigheden, en hun tegenhanger van Zombivor!

Angry Neighbours brengt meer dan alleen nieuwe overlevenden naar je gezelschap, het brengt je metgezellen! Deze vier speciale miniaturen van menselijke metgezellen zijn er om je te ondersteunen! Deze metgezellen zijn misschien sterk genoeg om alleen te overleven, maar kunnen geen zombicide plegen zoals jij! Red ze, leid ze en voeg hun vuurkracht en speciale vaardigheden toe aan je gezelschap!

Angry Neighbours wil dat je het volgende tijdperk van de apocalyps betreedt! Gelegen op hetzelfde moment als Rue Morgue, zijn gebouwen afgebrokkeld en wegen zijn ingestort. Nu bezaaien gapende gaten de straten van de stad! Als je slechte beslissingen neemt, kan het zijn dat je overlevenden langzamer worden in deze gaten, en met een verkeerde beweging beland je misschien in een met zombies gevulde put uit de hel!

Met deze nieuwe zombies en gevaren voor het milieu, heb je iets nodig om je te beschermen! Gelukkig voor jou voegt Angry Neighbours alle nieuwe wapens toe aan je kernspel, evenals een verzameling Ultrared-uitrusting! Deze uitrustingskaarten bieden de krachtigste en krachtigste wapens voor het vernietigen van zombies in het Zombicide-universum tot nu toe! Perfect om de overlevingskansen van je overlevenden te vergroten!

Op de pagina van het basisspel Zombicide vind je een overzicht van alle uitbreidingen en vervolgen in de Zombicide serie.