You’ve Got Crabs

You’ve Got Crabs

Vorm teams van elk twee spelers (max. 5 teams). Elk team komt privé bijeen om een ​​niet-vocaal signaal te bedenken om aan te geven wanneer een van beide teamgenoten 4 van dezelfde Krabkaart heeft verzameld.

Elke speler krijgt een hand van 4 kaarten. De ene kant speelt tegelijk. Als een partij aan de beurt is, kunnen alle spelers aan die kant tegelijkertijd elke kaart uit hun hand ruilen met een kaart uit het midden van de tafel (The Ocean). Als je 4 dezelfde Krabkaarten hebt, kun je niets hardop zeggen. Geef in plaats daarvan je geheime signaal aan je teamgenoot als je er klaar voor bent. Als ze het merken, zullen ze naar je wijzen en roepen: 'You’ve Got Crabs!'

Als ze gelijk hebben, krijgt uw team een ​​punt. Als ze het bij het verkeerde eind hebben, verliest uw team een ​​punt. Als een speler van een ander team echter vermoedt dat je een signaal passeert, kan hij wijzen en roepen: 'JE HEBT CRABS!' Als ze juist zijn, stelen ze een van je punten. Als ze niet kloppen, steel dan een krabfiche van de beschuldigende speler.

Het spel is afgelopen als de laatste krabfiche uit de krabpot is genomen. Op dat moment moeten alle teams hun gecombineerde krabtokens tellen. Het team met de meeste krabfiches wint.