Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coƶpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Woordzoeker

Woordzoeker

Kies een van de 10 dubbelzijdige woordkaarten. Plaats deze op het draaiplateau, plaats de transparante schijf erop en de groene ring eroverheen. Draai de groene ring zodat er een groen veld in de opening te zien is. Vergeet niet de totem onder het bord vandaan te halen.

Aan het begin van het spel wordt de groene ring met de klok mee gedraaid totdat het volgende woord zichtbaar is in de opening. Iedereen is nu tegelijkertijd op zoek naar dit woord. Het kan in alle richtingen zijn, maar altijd in een rechte lijn.

Zodra je het woord hebt gevonden, knijp je in de totem en zeg je waar het woord is. Nu kunt u gekleurde fiches van uw eigen kleur op de letters plaatsen. Als er al fiches van andere spelers op de letters staan, worden deze verwijderd. De schijf wordt dan verder gedraaid en het volgende woord kan worden doorzocht.

Het spel is afgelopen als alle woorden zijn gevonden, of als een speler al zijn fiches op het bord heeft liggen. De speler met de meeste fiches op het bord heeft dan gewonnen.