Wild Cards

Wild Cards

Wacht, is dat een pauw die arrogant langs de bosrand van het sparrenbos loopt? Springen die bezige eekhoorns behendig over takken? Zie je de steenbok daar, springend over steile rotsen in het zicht van een gigantische adelaar? Was dat een meerkat die zich in zijn beschermende hol verstopte nadat hij een naderende leeuw had opgemerkt?

In Wild Cards trek je dieren aan van een verscheidenheid aan sluwe soorten, waardoor ze prachtige habitats krijgen om in te leven. Bluff en overboden de anderen, waarbij je meerderheden van verschillende diersoorten verzamelt. Slaag en ontvang leiderskaarten van dieren die je speciale krachten geven. Blijf alert en reageer op de constant veranderende dynamiek - meerderheden kunnen sneller veranderen dan u denkt!

Bied meer dan je tegenstanders en verzamel tentoongestelde dieren om je verzameling de meest waardevolle onder de spelers te maken. Trek de leider van een soort aan om zijn kracht te ontgrendelen. Je wint als je aan het einde van het spel de meeste punten hebt behaald.