Welcome To

Welcome To

Als architect in Welcome To ... wil je de beste nieuwe stad in de Verenigde Staten van de jaren vijftig bouwen door middelen toe te voegen aan een pool, werknemers in dienst te nemen en meer.

Welcome To! ... speelt als een roll-and-write dobbelspel waarin je resultaten markeert op een scoreblad ... maar zonder dobbelstenen. In plaats daarvan draai je kaarten van drie stapels om om drie verschillende actiesets te maken met zowel een huisnummer als een bijbehorende actie waaruit iedereen er een kiest. U gebruikt het nummer om in numerieke volgorde een huis in uw straat in te vullen. Vervolgens onderneem je de actie om de puntenwaarde van landgoederen die je bouwt te verhogen of punten te scoren aan het einde voor het bouwen van parken en zwembaden. Spelers hebben ook de mogelijkheid om acties te ondernemen om hun huisnummers te wijzigen of te dupliceren. En iedereen racet om als eerste publieke doelen te bereiken. Er is veel te doen en er zijn veel manieren om de beste architect in een buitenwijk te worden in Welcome To ...!

Door de gemeenschappelijke acties is het spel gelijktijdig en ondersteunt zo grote groepen spelers. Met veel verschillende strategie├źn en volledig willekeurige actiesets, zullen geen twee games hetzelfde aanvoelen!

Uitbreidingen en vervolgen Welcome To..