Warhammer: Age of Sigmar - The Rise & Fall of Anvalor

Warhammer: Age of Sigmar - The Rise & Fall of Anvalor

In de regio van Aqshy, zelfs als je ongemakkelijke bondgenoten hun middelen op de perfecte plek plaatsen, kunnen je wederzijdse vijanden sterk en onvoorspelbaar zijn. Je bouwt middelen om te voorkomen dat je bondgenoten hun sterkste opties ontwikkelen, en zij zullen de gunst teruggeven. Ze zullen vijanden verzwakken en je zult proberen de dodelijke slag toe te dienen. Elke beurt biedt veel keuzes, dus je moet draaien terwijl je de strategieën leert die het beste bij je gemeenschappelijke vijand en je bondgenoten passen. Eén ding is zeker: of Anvalor het beleg erop overleeft of niet, de dingen zullen zeker verhit raken!

In Warhammer: Age of Sigmar - The Rise & Fall of Anvalor is het jouw officiële taak om samen met de andere facties Anvalor te helpen bouwen en verdedigen.

Je echte doel is echter om de meeste invloed en dominantie over Anvalor te krijgen, zelfs als dit uiteindelijk de val van de stad zou kunnen veroorzaken. Verzamel de meeste invloed voor je factie door stadsgebouwen te bouwen en vijanden te verslaan tijdens wrede aanvallen. Aan het einde van het spel heerst de speler die de meeste invloed over de stad heeft oppermachtig en stelt hij zijn dominantie over The Great Parch veilig!

Met meer dan 180 tegels, negen verschillende facties (zes spelersfracties, drie vijandelijke facties) en vier speelvarianten die verder gaan dan het standaardspel, biedt The Rise & Fall of Anvalor een enorme hoeveelheid gameplay-inhoud!