Vindication

Vindication

Vindication (voorheen Epoch: The Awakening) is een zeer strategische, op fantasie gebaseerde tabletopreis voor 2-5 spelers. De speeltijd is 15-30 minuten per speler.

Overboord gegooid voor een leven van ellende, spoelt u aan op een vijandige eilandruïne - helemaal alleen met niets anders dan de adem in uw longen en een onverschrokken geest.

Door je geavanceerde middelenbeheer, gebiedscontrole en vrije actieselectie, voeg je metgezellen toe aan je gezelschap, verzamel je bizarre relikwieën, bereik je krachtige karaktereigenschappen en versla je een groot aantal ongewone monsters met het uiteindelijke doel heroïsche attributen te beheersen - en eer herwinnen.

Je mag bij elke beurt 3 acties uitvoeren in de volgorde die volgens jou het voordeligst is voor die beurt: activeer een metgezel, reis naar een nieuwe locatie en interactie met een kaarttegel. Bij veel acties moet je invloed gebruiken om attributen te verwerven in een uniek heroïsch attribuut-alchemiesysteem, dat wordt gebruikt om de krachtigste beloningen van het spel te krijgen. U kunt bijvoorbeeld bij een torenspits mediteren om inspiratie op te doen. Je kunt op een fort trainen om aan kracht te winnen. Maar dan kun je je inspiratie en kracht combineren om de moed (geïnspireerde kracht) op te doen waarmee je een premiejacht kunt uitvoeren.

Er zijn onderscheidende triggers voor het eindspel die kunnen worden beïnvloed door gameplay, meer dan 72 unieke kaartvaardigheden die op ongebruikelijke manieren kunnen worden samengevoegd voor krachtige combinaties, en nieuwe tegelplaatsing in elk spel voor hoge herspeelbaarheid.