Victorian Masterminds

Victorian Masterminds

Sherlock Holmes is dood! En met de grootste detective van Londen uit de weg, besluiten degenen met een boosaardige geest om zoveel mogelijk terreur te zaaien onder de bevolking - en jij bent een van die lafhartige no-goodniks!

Terwijl Europa onbeschermd zit in Victorian Masterminds, sturen jij en andere spelers je handlangers naar verschillende steden om hun gevarieerde vaardigheden te gebruiken, materiaal te verzamelen voor je op steampunk geïnspireerde constructies, gebouwen te vernietigen en missies te voltooien. Tegelijkertijd volgt de geheime dienst je pad van vernietiging. Elk apparaat is uniek en stelt je in staat verschillende acties te ondernemen, wat leidt tot zeer strategische, asymmetrische gameplay.

Meer in detail plaatsen spelers tijdens het spel om de beurt een van hun vijf agentfiches - Henchman, Machine, Saboteur, Piloot, Nummer 2 - met de afbeelding naar beneden op een van de vijf actievakken. Zodra er drie fiches op een veld staan, worden die fiches omgedraaid en geactiveerd, first in first out, waarbij elke agent zijn individuele actie uitvoert naast wat er in dat veld plaatsvindt. Wanneer een boosaardig meesterbrein zijn apparaat voltooit of de geheime dienst deze slechterik tot stilstand brengt, eindigt het spel en wint degene die de meeste overwinningspunten heeft gegenereerd.