Via Stracciatella

Via Stracciatella

Ga achter het stuur zitten en voel hoe het is om het leven te leiden van een Ijscoman! Vul je truck, trek klanten aan en serveer een flinke schep lekker bevroren genot! De beste truckers leren de favoriete selecties van hun klanten kennen, zodat ze altijd aan de vraag kunnen voldoen en een voorsprong kunnen nemen op de concurrentie in de strijd om de beste locaties te claimen. Je zult zien dat ijzig ondernemerschap geen dag op het strand is. Maak je gordel vast, zet de luidspreker aan en ga de rotsachtige weg op ... met ijs!

Dit is een spel waarbij je tijd en middelen beheert om aan de eisen van zoetekauwen te voldoen! Het spel bevat kaarten voor meerdere doeleinden en een tijdspoor dat de speelvolgorde van de spelers bepaalt. De speler wiens ijscowagen het verst terug op de weg is, gaat als volgende en kan op zijn beurt kiezen uit verschillende acties: nieuwe lekkernijen inslaan, muziek afspelen via de luidspreker om zaken aan te trekken of traktaties uitdelen om de wensen van de klant te vervullen. Elke keuze kost tijd en dwingt spelers om vooruit te gaan op de weg. Zodra een speler niet langer achteraan in het peloton zit, eindigt zijn beurt totdat hij weer achterop raakt.

Naast het verdienen van loyaliteitspunten van tevreden klanten, kunnen spelers bonustraktaties krijgen in hun permanente voorraad, zodat ze wat gemakkelijker aan de vraag kunnen voldoen. Tijdens het spel vechten spelers ook om het recht te verdienen om verschillende gebieden over te nemen die de zomer geweldig maken: het strand, het zwembad, het park en het ballenveld.