Untold: Adventures Await

Untold: Adventures Await

Untold: Adventures Await is het aanpasbare verhaalspel, mogelijk gemaakt door Rory's Story Cubes. Spelers worden de helden van een spannend verhaal dat zich in minder dan 60 minuten ontvouwt. Beschouw Untold als je favoriete tv-serie, maar in plaats van alleen maar achterover te leunen en te kijken, zit je midden in de actie!

Elke game van Untold is een aflevering van vijf verschillende scènes, elk met intrigerende locaties, gevaarlijke bedreigingen en schokkende plotwendingen die de actie voortstuwen naar een epische confrontatie. Scene Cards en StoryCubes leveren de elementen van het avontuur, terwijl Reaction Cards onthullen wat er gebeurt als de spelers actie ondernemen.

Untold tilt het samen vertellen van verhalen in een geheel nieuwe richting, waardoor spelers van alle leeftijden hun creativiteit kunnen ontketenen dankzij een unieke game-engine die buitengewoon toegankelijk, altijd onvoorspelbaar en geworteld in inspiratie is. Spelers kunnen ook verhaallijnen met meerdere afleveringen maken die hun personages en hun wereld laten groeien naarmate er zich nieuwe uitdagingen voordoen.

Welk verhaal je ook leuk vindt, Untold laat een tot vier spelers eindeloze en onvergetelijke verhalen beleven. Welke geweldige avonturen zul je beleven? Ze wachten op je in Untold!