Unlock!: Star Wars

Unlock!: Star Wars

Unlock! is een coöperatief kaartspel geïnspireerd op escape rooms dat een eenvoudig systeem gebruikt waarmee je scènes kunt doorzoeken, objecten kunt combineren en raadsels kunt oplossen. Speel Unlock! om aan grote avonturen te beginnen, zittend aan een tafel met alleen kaarten en een bijbehorende app die aanwijzingen kan geven, codes kan controleren, resterende tijd kan volgen, enz. Star Wars: Unlock! gebruikt de Unlock! spelsysteem om je op drie nieuwe avonturen vol schepen, droids en actie te sturen!

An Unforseen Delay

Jullie zijn smokkelaars in de Outer Rim, die elke dag met gevaar en het onverwachte worden geconfronteerd. Ineens wordt je tijdens het vervoeren van dure vracht van Jabba the Hutt onderschept door een Imperial Star Destroyer!

Keizerlijke agenten nemen uw schip in beslag en nemen alles in uw vrachtruim in beslag. U weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze nader gaan kijken en Jabba’s verborgen illegale goederen ontdekken. Er is geen tijd te verliezen. Je moet uit je cel breken, je astromechman redden en de lading vasthouden. Dan hoef je alleen maar je schip terug te vinden en te ontsnappen! Je doel: ontsnappen met je astromech (co-piloot droid) en de lading.

Escape from Hoth

Echo Base, een belangrijk bolwerk van de rebellen, is erin geslaagd om enige tijd verborgen te blijven op de ijsplaneet Hoth. Het vijandige klimaat biedt een uitstekende dekking en bescherming tegen het rijk, maar je moet altijd waakzaam blijven!

Je gaat op een routinematige patrouille met je trouwe tauntaun-rijdier, een hartelijk wezen afkomstig uit Hoth. Na een rustige ochtend neem je een korte pauze om je tauntaun te laten rusten terwijl je contact opneemt met Echo Base met een update. Vanwege zware atmosferische storingen kunt u ze echter niet bereiken. Jouw missie: zet je patrouille voort, verken de ijsplaneet en neem contact op met Echo Base!

Secret Mission on Jedha

Je bent een keizerlijke spion die gestuurd is om de heilige stad Jedha te infiltreren. Een keizerlijke piloot die een krat met onschatbare Kyber-kristallen vervoerde, stortte hun Zeta-klasse vrachtshuttle op het oppervlak neer. Je moet de kist terughalen zonder het rebellenschot Saw Gerrera of een van zijn wetteloze huurlingen op Jedha te waarschuwen. Er wacht een keizerlijke informant op je aan de oppervlakte met meer details. Ondertussen draait Imperial Command in een baan om Jedha in een Star Destroyer. Ze vallen binnen het communicatiebereik en verwachten regelmatige updates.

Unlock!: Star Wars is een opzichzelfstaand spel in de Unlock! series.