Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Unlock!

Unlock! Escape Adventures

Unlock! is een coöperatief kaartspel geïnspireerd op escape rooms dat een eenvoudig systeem gebruikt waarmee je scènes kunt zoeken, objecten kunt combineren en raadsels kunt oplossen. Unlock! Speel en werk je met anderen samen om een mysterie op te lossen.

Multimediaspel

Unlock! Is een spel van Space Cowboys, een vooruitstrevende uitgever van bordspellen. Hun spellen combineren de digitale wereld met fysiek materiaal wat een compleet nieuwe dimensie aan een avondje aan de keukentafel geeft. Space Cowboys is naast bijvoorbeeld ook uitgever van de Sherlock Holmes: Consulting Detective series. Het laatste spel heeft ook een gratis module om uit te proberen als je een coöperatief mysteriespel wilt testen zonder er gelijk voor hoeven te betalen. Je vind de link naar de gratis module op de pagina van Consulting Detectives

Speel Unlock! om grote avonturen te beleven, zittend aan een tafel met alleen kaarten en een bijbehorende app die aanwijzingen kan geven, codes kan controleren, resterende tijd kan volgen, en nog veel meer.

Drie losse avonturen

Unlock! Escape Adventures bevat drie afzonderlijke scenario's die je kunt verkennen. Alle scenarios kennen een andere schrijver en kunstenaar. Daardoor heeft ook elk avontuur een uniek gevoel en zijn ze allemaal ook met een andere stijl vormgegeven. De modules zijn:

  • In The Formula ga je een geheim laboratorium binnen om een ​​mysterieus serum te vinden dat is ontwikkeld door een wetenschapper. Los je alle raadsels op en kom je er binnen een uur weer uit?
  • In Squeek & Sausage moet je de plannen van de verachtelijke professor Noside dwarsbomen!
  • Op The Island of Doctor Goorse moet je het eiland van een excentrieke antiekverzamelaar miljardair bezoeken en zijn valstrikken overwinnen!

Om het spel makkelijk te leren zijn er 10 tutorial kaartjes bij het spel inbegrepen. Als je die volgt snap je al snel hoe het spel werkt, en wat je allemaal moet doen. Natuurlijk zit er ook gewoon een handleiding bij!

Opmerking: unlock! vereist dat een gratis applicatie wordt gedownload vanuit de App Store of Google Play. Eenmaal gedownload, is een internetverbinding niet vereist tijdens het spelen van games.

merking: unlock! vereist dat een gratis applicatie wordt gedownload vanuit de App Store of Google Play. Eenmaal gedownload, is een internetverbinding niet vereist tijdens het spelen van games.

Uitbreidingen en vervolgen

Opzoek naar meer Unlock!? dan heb je het voor het uitzoeken. Zie hieronder voor een selectie met verschillende thema's, die je vele avonden puzzelwerk en plezier kunnen geven!