Undo: Verboden Kennis

Undo: Verboden Kennis

De tijd heelt alle wonden, zeggen ze, maar de plotselinge dood van een geliefde schudt de achterblijvers soms zo erg dat hun geloof wankelt. Om dit te voorkomen, sturen de goden lotwevers om het verleden te veranderen en de dood te voorkomen. In de gameserie UNDO kruipen spelers in de huid van deze lotwevers en doen ze er alles aan om plotselinge sterfgevallen ongedaan te maken - of het nu gaat om moord of zelfmoord. Ze reizen niet alleen minuten of uren terug in de tijd, maar soms ook duizenden jaren om gebeurtenissen te veranderen die de basis hebben gelegd voor het latere lot. Soms kan een sprong in de toekomst ook belangrijke informatie opleveren.

De UNDO-serie combineert het thema tijdreizen met emotionele, buitengewone verhalen die spelers stuk voor stuk moeten samenstellen. Elke keer dat ze springen, krijgen ze een andere keuze hoe ze het verleden kunnen veranderen - en niet elke verandering is een positieve wending!

UNDO: Verboden Kennis plaatst je op een begraafplaats in het moeras, juli 1923: Een man van in de twintig staat naast een open crypte met een geschokte uitdrukking op zijn gezicht. Naast hem zijn een rugzak, een schop en een draagbare telefoon waarvan het snoer de trap af de duisternis in leidt. "Ga weg! Duw de grafplaat terug en REN!" roept een paniekerige stem door de hoorn. 'Ik kan je niet verlaten, Harley,' antwoordt de man met trillende stem, 'Harley, kun je me horen?' Een krakend geluid van de hoorn doet hem even pauzeren - dan weerklinkt een holle, gelatineuze, lichaamloze stem door de hoorn: "JIJ DWAAS, HARLEY IS DOOD." De man begint hysterisch te lachen. Om zijn gezond verstand te beschermen, stopt zijn hart en valt hij dood neer …