Undo: Op Zoek Naar de Schat

Undo: Op Zoek Naar de Schat

De tijd heelt alle wonden, zeggen ze, maar de plotselinge dood van een geliefde schudt de achterblijvers soms zo erg dat hun geloof wankelt. Om dit te voorkomen, sturen de goden lotwevers om het verleden te veranderen en de dood te voorkomen. In de gameserie UNDO kruipen spelers in de huid van deze lotwevers en doen ze er alles aan om plotselinge sterfgevallen ongedaan te maken - of het nu gaat om moord of zelfmoord. Ze reizen niet alleen minuten of uren terug in de tijd, maar soms ook duizenden jaren om gebeurtenissen te veranderen die de basis hebben gelegd voor het latere lot. Soms kan een sprong in de toekomst ook belangrijke informatie opleveren.

De UNDO-serie combineert het thema tijdreizen met emotionele, buitengewone verhalen die spelers stuk voor stuk moeten samenstellen. Elke keer dat ze springen, krijgen ze een andere keuze hoe ze het verleden kunnen veranderen - en niet elke verandering is een positieve wending!

UNDO: Treasure Fever speelt zich af in de jungle van Yucatán in februari 1952, met een vrouw die uit een vliegtuig is gekomen dat net in de lucht is ontploft, met haar parachute die mogelijk niet goed werkt terwijl ze op de aarde valt …