Under Falling Skies

Under Falling Skies

Aliens zijn gearriveerd om de aarde te veroveren. Vijandelijke schepen vullen de lucht. De mensheid trekt zich terug in ondergrondse bunkers die zich onder steden over de hele wereld bevinden. Sta op tegen de gemeenschappelijke dreiging! Vecht stad voor stad tegen de indringers. Bouw een team van over de hele wereld om je planeet te redden en de aliens te verslaan!

Under Falling Skies is een solo-game met een campagne met meerdere missies. Bij elke missie neem je de leiding over het verdedigen van een belegerde stad. Je acties worden mogelijk gemaakt door een innovatief dobbelsteenplaatsingsmechanisme. Als je een actie kiest, bepaal je ook welke vijandelijke schepen zullen neerdalen. Grotere aantallen geven betere effecten, maar zorgen er ook voor dat schepen sneller dalen.

Breid je ondergrondse basis uit om toegang te krijgen tot krachtigere acties, zodat je vijandige schepen kunt neerschieten of robots kunt inzetten om je personeelsbestand te vergroten, maar vergeet niet om aan je onderzoek te werken en je energievoorziening in de gaten te houden. Het moederschip komt elke ronde dichterbij, waardoor de spanning toeneemt. Kun jij je missie voltooien voordat je basis wordt vernietigd?