Tussie Mussie

Tussie Mussie

Tussie-mussies waren een voorbeeld van de Victoriaanse gewoonte om betekenis toe te kennen aan de bloemen die vrienden en geliefden uitwisselden. Geïnspireerd door de idealen van elegantie en discretie, werden deze boeketten zorgvuldig gemaakt om subtiele boodschappen over te brengen aan hun ontvangers. Nu kun je de juiste bloemen kiezen om zelf een winnende tussie-mussie te maken!

Tussie-Mussie is gebaseerd op een Victoriaanse rage die betekenissen toekende aan de bloemen die vrienden en geliefden uitwisselden.

Met I-Divide-You-Choose-ontwerp, wordt dit microspel van 18 kaarten over drie rondes gespeeld. Op hun beurt kijken de spelers naar de bovenste twee kaarten van de stapel en bieden ze vervolgens een met de afbeelding naar boven en de andere met de afbeelding naar beneden aan een tegenstander aan. Die tegenstander pakt er een en laat de andere over voor de actieve speler. Een ronde eindigt wanneer elke speler vier kaarten heeft, waarna de scores worden opgeteld. De hoogste score na drie rondes wint!