Tsuro Phoenix Rising

Tsuro Phoenix Rising

Lang geleden stal een wraakzuchtige god de sterren uit de nachtelijke hemel. Om de nacht te verlichten, stuurden hoopvolle mensen gloeiende papieren lantaarns naar de hemel. Uit het niets verschenen slimme magische feniksen die door de lucht zweefden. Terwijl ze van lantaarn naar lantaarn vlogen, veranderde hun betoverde aanraking de lantaarns in nieuwe sterren! De feniks die een sterrenbeeld van zeven nieuwe sterren kan creëren, wordt de kampioen van een wereld die op zoek is naar licht!

Tsuro: Phoenix Rising is een nieuwe inzending in de klassieke Tsuro-serie. Het spel deelt een band met de basis van het eerbiedwaardige origineel: speel tegels, verplaats pionnen en blijf in het spel, maar het introduceert een revolutionair bord waarmee de dubbelzijdige tegels tijdens het spel kunnen omdraaien en roteren, waardoor uiteenlopende paden ontstaan ​​en nieuwe strategieën openen.

Met prachtige Phoenix-miniaturen, prachtige lantaarnfiches en unieke gameplay-elementen zoals levenstokens waarmee je feniks eenmaal per game uit de as kan worden herboren, is Tsuro: Phoenix Rising een nieuw hoofdstuk in de erfenis van Tsuro!

Zie ook het originele spel, Tsuro.