Troika

Troika

Niet ver in de toekomst werd een steen gevonden in een ster - toen werden er meer stenen gevonden, en het blijkt dat als je drie van deze stenen op de juiste manier combineert, je een zeer waardevol juweel creëert. Bovendien kun je ze op een andere manier combineren om brandstof te creëren.

In Troika ben je een avonturier die ervan droomt een fortuin te verdienen, dus je bent samen met andere zwervers naar deze ster gereisd. Helaas heeft je ruimtevaartuig geen brandstof meer, dus terwijl je juwelen wilt maken, als je niet ook brandstof maakt, sterf je als de rijkste persoon aan het einde van het universum!

In het spel leg je alle zevenhoekige tegels met de beeldzijde naar beneden op de tafel en bij een beurt trek je een gedekte tegel of neem je een open tegel die iemand naar de tafel heeft teruggebracht. Je probeert zowel drie tegels van hetzelfde nummer (om als brandstof te dienen) als drie tegels in numerieke volgorde (om te transformeren in een edelsteen) te verzamelen. Als je geen brandstof hebt, kun je het spel niet winnen; van degenen die wel brandstof hebben, wint de speler met het meest waardevolle juweel.