Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coƶpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Trismegistus: The Ultimate Formula

Trismegistus: The Ultimate Formula

Je bent een aanhanger van de mysterieuze kunst van de alchemie en zoekt een manier om de opvolger te worden van de grootste alchemist die ooit heeft geleefd: Hermes Trismegistus. Om dit te doen, transmuteer je louter metalen in puur goud, voer je experimenten uit en bedenk je artefacten om uiteindelijk eeuwige grootsheid te bereiken.

Trismegistus: De ultieme formule wordt gespeeld over drie rondes waarin je precies drie dobbelstenen trekt. Door vakkundig gebruik te maken van de kracht van je opgestelde dobbelsteen, kun je kostbare materialen transmuteren, alchemistische essenties verzamelen, artefacten kopen en activeren, en experimenten uitvoeren die je langs vier meesterschapssporen leiden. Je bouwt ook een geheime hand met publicatiekaarten die - samen met de waarde van je experimenten, de ingevulde formules van je Steen der Wijzen en je verzamelde goud - je eindscore in overwinningspunten bepalen en, misschien, je de grootste alchemist maken. , iemand die Hermes Trismegistus zelf kan evenaren!

De game bevat aangepaste dobbelstenen, waarvan de zijkanten alchemistische materialen vertegenwoordigen. Aan het begin van elke ronde worden de dobbelstenen gegooid en gegroepeerd op hun respectievelijke typen. Op jouw beurt moet je een nieuwe dobbelsteen trekken of de onbenutte potentie van een eerder opgestelde dobbelsteen gebruiken. Op basis van het materiaal dat is gekoppeld aan de door jou gekozen dobbelsteen, kun je bepaalde essenties verzamelen naast het materiaal waarop de dobbelsteen is ingetoetst. Bovendien bepaalt de kleur van de dobbelsteen welke soorten transmutaties u kunt uitvoeren, waarbij u grondstoffen verfijnt en uw beheersing van de elementen vergroot.

Verwerf kostbare artefacten om de effecten van uw transmutaties te maximaliseren. Voer experimenten uit. Vergroot je kennis en kunde en ontdek de ultieme formule!