Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coƶpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Trapwords

Trapwords

In dit spel voor teams neem jij het op tegen je medespelers van het andere team. Kruip in de huid van avonturiers die een kerker in gaan. Maar pas op, het is hier niet veilig! Het andere team zal er alles aan doen om jou in de val te laten lopen? Hoe ze dat doen? Met Trapwords!

Woordenspel met een fantasy twist

Het zou je kunnen herinneren aan het klassieke woordspel dat bekend staat als Taboo, maar Trapwords heeft een interessante spin qua de gameplay - het andere team is degene die de woorden kiest die je niet mag gebruiken. Omdat je geen idee hebt welke woorden 'valstrikken' zijn, is het alsof je op een mijnenveld danst, terwijl je je toegewezen woord probeert te beschrijven aan de rest van jou eigen team.

Verken de kerker ontwijk de valstrikken

In Trapwords kruipen jij en de rest van je medespelers in de huid van een groep avonturiers die door een fantasy kerker kruipen vol valstrikken en vloeken, in het diepste van deze kerker staat er ook een eindbaas op je te wachten. Om deze kerker door te komen zal je goed moeten luisteren en samen moeten werken met jou team!

Maar hoe doe je dit eigelijk, die kerker in Trapwords verkennen? Dit doe je door het juiste woord te raden wat jouw teamgenoot omschrijft, of jouw team het woord te laten raden wat jij omschrijft. Klinkt simpel toch? Dan ben je toch even vergeten dat je ook nog tegen een ander team speelt, en die hebben nogal wat nare verrassingen voor jou in petto. Ze hebben namelijk enkele valstrikken voor je klaargezet in de vorm van Trapwords. Noem jij of je team een van deze woorden? Dan PATS! En je bent in een val getrapt, wat negatieve gevolgen voor je voortgang in de kerker heeft. En des verder je komt, des temeer Trapwords je kan verwachten.