Traintopia

Traintopia

Het is echt een geweldige dag, want vandaag beginnen we aan onze grote wedstrijd! Bij het aanbreken van de natie Traintopia - een land met schoon, efficiënt en snel transport - zijn we op zoek naar een nieuwe president, en we weten precies wie we willen voor de baan!

In Traintopia moet je een futuristisch treinparadijs creëren met netwerken en routes voor goederen, forensen en toeristen. En hoe doe je dat? Het is makkelijk! Op jouw beurt: Ontwerp een tegel, forens, toerist, postzak of trein uit het huidige aanbod. Breid uw netwerk uit door de nieuw opgestelde component eraan toe te voegen.

Tegels breiden uw routes uit. Forenzen en toeristen scoren overwinningspunten wanneer ze worden geplaatst. Postzakken en treinen bieden bonussen voor het einde van het spel. Meer in detail bevatten de speltegels treinsporen die door verschillende soorten wijken lopen die door verschillende soorten pendelaars worden gezocht. Daarnaast vind je langs de route verschillende herkenningspunten die toeristen trekken. U moet de juiste balans vinden om uw scorepotentieel te maximaliseren.

Na acht of negen ronden (afhankelijk van het aantal spelers) eindigt het spel, waarna spelers voltooide routes scoren en bonusoverwinningspunten verdienen met individuele doelkaarten.