Tiny Epic Zombies

Tiny Epic Zombies

Moderne zombie-uitbraak in de Echo Ridge Mall.

Snel, draagbaar en heel veel herspeelbaarheid. Speel als de overlevenden of de zombies.!

Overlevenden moeten 3 doelen voltooien - Zombies moeten alle overlevenden doden of controle krijgen over de binnenplaats van het winkelcentrum.

In Tiny Epic Zombies zijn overlevenden altijd op de vlucht, verzamelen ze wapens, doden ze zombies en werken ze aan het behalen van doelen. Als je 3 doelen voltooit, kun je het spel winnen, maar als je te gefocust bent op de doelen, zullen de Zombies het winkelcentrum overspoelen en dat is het einde van je.

Afhankelijk van de spelmodus, speel je als een van de Survivors of als de Zombies.

Als Overlevende, zal je beurt bestaan ​​uit 3 keer bewegen. Afhankelijk van waar u zich verplaatst, kunt u aanvullende dingen doen. Als je bijvoorbeeld een kamer binnengaat met een zombie, moet je ertegen vechten door de zombiedobbelsteen te gooien. Of als je naar een kamer naast een zombie gaat, kun je munitie uitgeven om erop te schieten. Het doden van een zombie is eigenlijk vrij eenvoudig ... maar ze blijven maar komen. Voorkomen dat ze het hele winkelcentrum overrompelen, terwijl je probeert je doelen te bereiken, dat is moeilijk!

Nadat je je 3 zetten hebt gedaan, doorzoek je de kamer. Dit wordt gedaan door de zoekkaart die u vasthoudt te onthullen. Meestal vind je iets nuttigs, zoals geweldige items die je later kunt ophalen en uitrusten voor je ITEMeeples. Soms vind je echter een zombie op de loer in de hoek. Wees dus voorbereid.

Nadat je de kamer hebt doorzocht, stromen meer zombies de Mall binnen. Daarna is het de beurt aan de volgende speler. Simpel als dat.

Opmerking: als je munitie- en wondfiches elkaar ooit ontmoeten, ben je dood vlees! Dus houd je wonden laag en je munitie hoog.

Als je sterft, verandert dat personage in een zombie en moet je een nieuw personage tekenen om te spelen. Als dat te vaak gebeurt, verlies je het spel.

Als zombiespeler bestuur je niet alleen unieke zombies met speciale vaardigheden, maar bestuur je ook ALLE zombies! Met jouw hulp zullen de zombies behalve hersens ook hersenen hebben. Je spel zal zijn om de spelers te overweldigen met een slimme plaatsing en beweging van de Zombies. Smoor ze met je zombie-horde en voorkom dat ze hun doelen bereiken. Als je genoeg spelers doodt of de binnenplaats van het winkelcentrum overspoelt, win je.