Tiny Epic Tactics

Tiny Epic Tactics

Tiny Epic Tactics maakt gebruik van een eenvoudig vechtsysteem met variabele spelerskrachten en 3D-terrein om eindeloze lagen van strategie en plezier te bereiken.

Tiny Epic Tactics biedt competitief spel, coöperatief spel en solo-spel!

Verover je tegenstanders in tactische gevechten waarbij elke berekende beweging ertoe doet ... of reis door het land en door de grotten in een groots coöperatief /solo-avontuur!

In de speldoos zitten 5 kleinere dozen en een kaart / scroll. Spelers zullen het spel opzetten door deze 5 dozen, plus de onderkant van de doos, op de scroll in de daarvoor bestemde gebieden te plaatsen. Dit creëert de omgeving die spelers zullen verkennen en vechten.

In Tiny Epic Tactics hebben spelers een team van vier unieke helden: een jager, een tovenaar, een schurk en een beest. Elk type held en elk personage binnen dat type biedt unieke voordelen voor beweging, aanvallen en / of ondersteuning. Het vinden van de synergie in uw team is de sleutel tot de overwinning.

Bij competitief spel zullen spelers hun teams tegen elkaar opnemen in een poging om tegen het einde van het spel de meeste overwinningspunten te scoren. Elke beurt hebben spelers drie acties om aan hun team toe te wijzen. Ze kunnen bewegen en / of aanvallen met hun helden. Overwinningspunten worden beloond voor gebiedscontrole, veroverde vijandelijke helden en het in leven houden van je eigen helden. Het verkrijgen van volledige controle over een of meerdere specifieke gebieden levert de meeste overwinningspunten op in competitief spel. Om de controle over deze gebieden te krijgen, moeten je helden in de loop van een paar beurten de meerderheid in deze gebieden behouden. Dit vereist een zorgvuldig evenwicht tussen belediging en verdediging. De controle over deze gebieden kan gemakkelijk van de ene speler naar de andere verschuiven, afhankelijk van welke speler de meerderheid van de helden in de aangewezen velden heeft. Zodra een bepaald aantal gebieden is veroverd, of een van de spelers al hun helden heeft verloren, wordt het eindspel geactiveerd.

Tiny Epic Tactics biedt een duidelijk andere ervaring voor solo en coöperatief spel. In deze modi gaan spelers op avontuur over de kaart, vechten tegen spawnende vijanden en verkennen ze grotten (gedrukt op de binnenkant van elk van de dozen). Het doel is om schatten, die van de vijand zijn, uit deze grotten te halen terwijl je je helden in leven houdt. Zodra het einde van het spel is bereikt, worden de overwinningspunten bij elkaar opgeteld op basis van hoeveel schatten je van de vijand hebt genomen en hoeveel van je helden je in leven hebt gehouden.