Tiny Epic Mechs

Tiny Epic Mechs

Het is het jaar 3030 en technologie biedt de mensheid onvoorstelbaar amusement. Wat vroeger virtual reality was, is nu realiteit, en sporten die ooit je flatscreen bezetten, nemen nu het wereldtoneel in. De grootste ervan belichaamt de evolutie en integratie van atletiek en machinerie. Eens in de vijf jaar stemmen honderden miljoenen kijkers af om getuige te zijn van het spektakel dat M.E.C.H.s: Mechanized Entertainment Combat Heroes is.

Tiny Epic Mechs is een speler-tegen-speler actie-programmeerspel in arena-stijl. Het beschikt over ITEMeeples met gegoten kunststof pantsers en een Mech-pak waar de ITEMeeples daadwerkelijk in gaan.

In Tiny Epic Mechs kruipen spelers in de huid van zeer bekwame en atletische Mech-piloten. Ze strijden in zes rondes in een free-for-all battle royale. In elke ronde selecteren spelers vier van de acht beschikbare acties om te programmeren. Deze acties zorgen ervoor dat je door de arena blijft bewegen, terwijl je hoog scorende verdedigingskoepels kunt inzetten, explosieve landmijnen met verborgen waarden kunt planten, grondstoffen kunt verzamelen, wapens kunt kopen en je Power Armor of uiteindelijk het zeer gewilde Mech Suit kunt versterken. . Hoewel elke speler zijn eigen Power Armor heeft, is er slechts één Mech-kleur gereserveerd voor de koning van de heuvel.

Uw geprogrammeerde acties worden één voor één rond de tafel gespeeld totdat alle spelers hun vier acties hebben uitgevoerd. Als je een pad kruist met een andere speler, ontstaat er een gevecht. Tijdens gevechten wisselen spelers vuur uit totdat een speler geen munitie meer heeft en zich moet terugtrekken, of ze worden verslagen en gedwongen te resetten.

Gevechten zijn snel en je kunt elk wapen maar één keer per gevecht gebruiken, dus hoe meer wapens je hebt, hoe langer je meegaat. Wapens zijn onderverdeeld in drie typen, en elk type weerstaat een van de andere typen. Als je je wapens correct timt, kun je je tegenstander tegengaan en een krachtigere aanval ontketenen en een voorsprong op hem krijgen. Veel schade toebrengen aan je tegenstander zal het publiek versteld doen staan ​​en je veel punten opleveren, waardoor je dichter bij de overwinning komt. Je scoort ook om de ronde overwinningspunten op basis van gebiedscontrole en wie de Mech bestuurt. Aan het einde van het spel verdien je ook punten voor elk wapen dat je bezit.