Tidal Blades: Heroes of the Reef

Tidal Blades: Heroes of the Reef

Welkom helden! Veel geweldige deelnemers hebben zich aangemeld voor het toernooi, maar slechts een handjevol zal worden gekozen om zich bij de Tidal Blades aan te sluiten, de elitewachten van ons eilandrijk. Om te slagen in het toernooi en gekozen te worden als een getijdenzwaard, moet je meedoen aan uitdagingen in de 3 arena's, naar de top van het kampioensbord stijgen en het rijk beschermen tegen de steeds toenemende dreiging van de monsters van de mysterieuze kudde.

Het is vijftien jaar geleden sinds de Grote Slag; 15 jaar geleden dat de Arcanisten van de Citadel of Time hun vreselijke keuze maakten en de Fold creëerden; 15 jaar sinds de laatste montage van Tidal Blades. De arcanisten vouwden ruimte en tijd om de aanval van wezens uit de diepte te stoppen, maar nu zijn er nieuwe monsters verschenen, komen de zuurverdiende dagen van vrede ten einde en hebben de eilanden bescherming nodig. Er is een toernooi georganiseerd, de Arena's zijn klaar, de bewoners van alle eilanden verzamelen zich en jonge helden uit het hele rijk komen opdagen om te strijden om een ​​Tidal Blade: Hero of the Reef te worden genoemd.

In Tidal Blades: Heroes of the Reef neemt elke speler de rol aan van een jonge held die strijdt om een ​​Tidal Blade genoemd te worden. Het toernooi vindt plaats over 5 dagen en nachten. Door de benodigde middelen te verzamelen, je aan te melden voor uitdagingen en je aankomst op verschillende eilanden te timen, kun je het meeste uit de beurten van je held halen en in de gelederen van de deelnemers stijgen.

Elke dag stuur je je held om acties te ondernemen op de verschillende locaties en om uitdagingen aan te gaan. Elke actie levert je de grondstof of het effect op dat op het actieveld staat vermeld, evenals de locatiebonus. Bij de arena's mag je dan een uitdaging proberen die overeenkomt met je locatie, en bij de vouw mag je tegen een monster vechten. Door uitdagingen te voltooien en tegen monsters te vechten, wordt je personage verder ontwikkeld in de vier eigenschappen Focus, Spirit, Resilience en Synergy.

Elk getijzwaard wordt aan het einde van de 5 ronden beoordeeld op basis van de uitdagingen die ze hebben voltooid, het niveau van elk van hun eigenschappen, hun positie op het kampioenenbord en de monsters waarmee ze hebben gevochten.

Zie ook de Anglers Cove uitbreiding.