Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Ticket to Ride: Polska

Ticket to Ride: Polska

Een uitbreiding op Ticket to Ride met Poolse kaart. Alleen specifiek voor de Poolse markt, maar bevat regels in het Engels.

Van de zee tot de Tatra, zo breed als Polen lang is, er zijn prachtige gebieden die wachten om ontdekt te worden. Wil je de bizons observeren in de schaduw van het Bialowieza-bos? Of misschien maakt u liever een wandeling door de charmante straten van Wroclaw? Ticket to Ride: Polen neemt je mee op een unieke reis naar het verleden, waarin je een spoorwegmagnaat uit de vorige eeuw speelt en bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van het spoorwegnet, niet alleen in het land, maar ook in de buurlanden.

Elke kaart in de "Ticket to Ride" -serie wordt gekenmerkt door individuele regels die van invloed zijn op het verloop van het spel en de planning van bewegingen. In het geval van de kaart van Polen is het de verbetering van de communicatie tussen buurlanden. Naast het verbinden van steden, kunnen uw routes ook grensovergangen bereiken en zo buurlanden verbinden. Als het je lukt om in je beurt zo'n verbinding tot stand te brengen, selecteer je de bovenste kaarten uit de speciale stapels van beide landen. Hun puntenwaarde is gerangschikt in aflopende volgorde, wat betekent dat de spelers die als eerste kaarten trekken, kunnen rekenen op een hogere puntenbonus.

Let op, dit is een uitbreiding voor Ticket to Ride, je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen. Op de pagina van het basisspel vind je ook een overzicht van alle andere Ticket to Ride spellen.