Ticket to Ride: New York

Ticket to Ride: New York

Welkom in Ticket to Ride: New York

Ervaar de drukte van de jaren '60 in de stad die nooit slaapt met Ticket to Ride: New York. Deze compacte versie van het iconische bordspel neemt je mee door de straten en bezienswaardigheden van Manhattan, waarbij taxi's je vervoermiddel zijn.

Specifieke Kenmerken van de New York Editie

  • Taxi's in plaats van Treinen: Verplaats jezelf door de stad met de iconische gele taxi's van New York.
  • Kortere Speelduur: Perfect voor diegenen die een sneller spel willen, met een gemiddelde speelduur van slechts 15 minuten.
  • Herkenbare Locaties: Van Central Park tot Times Square, ontdek bekende locaties terwijl je je routes voltooit.

Een Typische Beurt in Ticket to Ride: New York

De spelmechanica van Ticket to Ride: New York is vergelijkbaar met de originele versie, maar met enkele aanpassingen:

  1. Spelers trekken vervoerskaarten, in dit geval taxi's, uit de beschikbare voorraad of nemen willekeurige kaarten van de trekstapel.
  2. Met de verzamelde kaarten kunnen spelers routes op het bord claimen. Deze routes verbinden de beroemde bezienswaardigheden van New York.
  3. Spelers proberen hun bestemmingskaarten te voltooien. Aan het einde van het spel kunnen onvoltooide bestemmingskaarten strafpunten opleveren.

De speler die met succes de meest waardevolle routes voltooit en de meeste punten verzamelt, wordt uitgeroepen tot winnaar!

Conclusie

Ticket to Ride: New York is een verfrissende variant van het klassieke spel en biedt een snelle en boeiende ervaring. Of je nu een fan bent van het originele spel of op zoek bent naar een introductie tot de wereld van Ticket to Ride, deze New Yorkse versie is een absolute aanrader voor iedere spel-liefhebber.

Op de pagina van Ticket to Ride vind je een overzicht van alle Ticket to Ride spellen en uitbreidingen