Ticket to Ride: India & Switzerland

Ticket to Ride: India & Switzerland

Introductie tot Ticket to Ride: India & Switzerland

Ervaar de diversiteit van het bruisende India en de serene schoonheid van het Zwitserse Alpenlandschap met Ticket to Ride: India & Switzerland. Deze uitbreiding brengt twee ongelooflijk unieke borden, waardoor spelers de kans krijgen om door heel andere landschappen en culturen te reizen op hun treinavonturen.

Unieke Elementen van het Spel

  • Mandala Mechanisme in India: Spelers worden beloond voor het voltooien van ronde routes, bekend als Mandalas, waarmee ze extra punten kunnen scoren.
  • Alpentunnels in Zwitserland: Tunnels voegen een element van risico toe aan het spel; spelers moeten mogelijk extra kaarten betalen om ze te claimen.
  • Land- en tunnelroutes: De Zwitserse kaart bevat routes naar aangrenzende landen en speciale tunnelroutes, die beide unieke uitdagingen bieden.

Een Spelbeurt in Ticket to Ride: India & Switzerland

In een standaard beurt van Ticket to Ride: India & Switzerland kunnen spelers:

  1. Treinkaarten trekken om hun hand aan te vullen.
  2. Een spoorroute claimen door de juiste kleur en aantal treinkaarten in te leveren. In Zwitserland kunnen dit tunnelroutes zijn, wat kan betekenen dat je extra kaarten moet inleveren.
  3. Bestemmingskaarten trekken om nieuwe routes te krijgen die ze kunnen voltooien voor extra punten.

Na het selecteren en afronden van een van deze acties, is de volgende speler aan de beurt.

Conclusie

Ticket to Ride: India & Switzerland brengt de rijke geschiedenis en cultuur van deze twee landen tot leven op het spelbord. Of je nu de kleurrijke steden van India verkent of door de vredige Zwitserse Alpen rijdt, deze uitbreiding belooft uren speelplezier en strategie voor alle Ticket to Ride-liefhebbers. Spring op de trein en begin aan je volgende avontuur!

Op de pagina van Ticket to Ride USA vind je een overzicht van alle Ticket to Ride spellen en uitbreidingen