Ticket to Ride: Europa 1912

Ticket to Ride: Europa 1912

Introductie tot Ticket to Ride: Europe 1912

Herbeleef de geschiedenis van de Europese spoorwegen met Ticket to Ride: Europe 1912. Deze uitbreiding voegt nieuwe dimensies en diepte toe aan het klassieke Ticket to Ride Europe spel, waardoor spelers opnieuw worden uitgedaagd om het continent te verkennen tijdens de vroege 20e eeuw.

Wat maakt deze uitbreiding speciaal?

  • Bestemmingskaarten: 55 nieuwe bestemmingskaarten introduceren meer variatie en nieuwe uitdagingen, waaronder 6 lange routes voor grotere beloningen.
  • Depots en Loodsen: Een nieuwe spelmechaniek waarmee spelers hun strategie kunnen diversifiëren en extra punten kunnen verdienen.
  • Variabiliteit: Spelers kunnen kiezen tussen het spelen van het klassieke spel, het Big Cities-spel of het Mega-spel, waardoor elke speelsessie uniek is.

Een typische Spelbeurt

Zoals bij alle Ticket to Ride-spellen, hebben spelers in Europe 1912 tijdens hun beurt enkele opties:

  1. De speler kan treinkaarten trekken, hetzij twee van de open stapel of blind van de trekstapel.
  2. Ze kunnen een route tussen twee steden op het bord claimen door de juiste treinkaarten in te leveren en vervolgens hun treinwagons te plaatsen.
  3. Spelers kunnen ook kiezen om nieuwe bestemmingskaarten te trekken, wat nieuwe doelen en mogelijke strategieën biedt.
  4. Met de 1912-uitbreiding hebben spelers ook de optie om een depot op een stad te plaatsen, wat kan resulteren in extra punten als verbonden routes aan het einde van het spel naar deze stad leiden.

Zodra een speler zijn actie heeft afgerond, is het de beurt aan de volgende.

Conclusie

Ticket to Ride: Europe 1912 tilt het al geliefde spel naar nieuwe hoogten met boeiende nieuwe spelmechanieken en kaarten. Of je nu een veteranenspeler bent of nieuw in de wereld van Ticket to Ride, deze uitbreiding is een essentiële aanvulling op elke spelavond!

Let op: Dit is een uitbreiding voor Ticket to Ride Europe, je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.

Op de pagina van Ticket to Ride USA vind je een overzicht van alle Ticket to Ride spellen en uitbreidingen