Throw Throw Buritto: Extreme Outdoor

Throw Throw Buritto: Extreme Outdoor

'S Werelds eerste trefbalkaartspel. Verzamel kaarten. Speel je hand. Gooi dingen naar je vrienden in deze extreme outdoor versie, voor gebruik buiten de deur!

Throw Throw Burrito is wat je krijgt als je een kaartspel kruist met trefbal. Probeer sneller bijpassende sets kaarten te verzamelen dan je tegenstanders, terwijl je tegelijkertijd squishy burrito's in de lucht ontwijkt en gooit. De kaarten die u verzamelt, leveren punten op, maar als u wordt geraakt door vliegende burrito's, verliest u ze. Dus maak wat ruimte vrij en berg het antiek op, want je hebt nog nooit zo'n kaartspel gespeeld.

Hoe het werkt: plaats een paar burrito's op een tafel en trek kaarten. Houd uw kaarten geheim. Verzamel punten door sets van drie in het kaartspel te vinden. Vind overeenkomsten voordat iemand anders dat doet. Als iemand Burrito Cards speelt, volgt er een Battle. Steel punten van je tegenstanders door ze te raken met zachte speelgoedburrito's. Verklaar de oorlog aan je vrienden. Bij sommige gevechten zijn slechts een handvol spelers betrokken. Anderen dwingen de hele tafel om deel te nemen aan een Burrito-oorlog. Duel om de winnaar te bepalen. Tijdens een Burrito Duel moeten twee spelers rug aan rug gaan staan, drie passen lopen en vuur.