The Tower of Madness

The Tower of Madness

Onderzoek onuitsprekelijke gruwelen zonder je knikkers te verliezen - letterlijk!

De sluier tussen werelden wordt dunner, een oeroude verschrikking ontwaakt, en het bestaan ​​van de wereld staat op het spel. Je moet een reeks gruwelijke locaties onderzoeken en de onkenbare waarheid ontdekken voordat de wereld eindigt - of je moet gek worden in een poging haar te redden. Vind de paranormale poorten die zich op onze wereld hebben geopend, en wees dapper van hart en sterk van geest, want alleen dan zul je ontdekken hoe je de poorten kunt verzegelen en de mensheid kunt redden.

In Tower of Madness staat een driedimensionale klokkentoren van dertig centimeter hoog en gevuld met knikkers van vier verschillende kleuren. Dertig wereldvreemde tentakels duwen in alle richtingen door de torenmuren in dit spannende dobbelspel met op Lovecraft geïnspireerde horror. Mislukt je onderzoek, dobbelstenen rollen en je zult gedwongen worden om een ​​tentakel uit de toren te trekken. Alle knikkers die als gevolg hiervan vallen, hebben onmiddellijk invloed op je karakter, of ze nu bijdragen aan je totale ontdekkingen, je toverspreuken en kennis opleveren die niet voorbestemd was voor de mens, of waanzin verwerven; laat echter een van de drie DOOM-knikkers vallen en je roept Cthulhu op en beëindigt het spel.

Onderzoek elke gruwelijke locatie in het kaartspel, elk met zijn eigen unieke dobbelsteenuitdaging, om de wereld te redden voordat je geluk opraakt. De speler met de meeste ontdekkingspunten wordt tot held verklaard en wint het spel. Anders genieten de krankzinnige spelers collectief van een kort moment van overwinning terwijl Cthulhu opstijgt, de wereld vernietigt en ze als laatste opeet ... als hun beloning.