The Snitch

The Snitch

De spelers zijn allemaal gevangenen en ze plannen hun grote ontsnapping. Als ze willen ontsnappen, moeten ze slagen in verschillende trucs en plannen. Een plan is succesvol als u voldoende verschillende gevangeniscontacten bij elkaar brengt. Maar alles moet in het geheim worden georganiseerd. De andere spelers sturen je contacten die bijdragen aan je schema en ze zullen je vertellen wie ze zijn, maar je kunt ze nog niet zien. Tijdens het spel mag een speler niet altijd praten, dus er is een kans dat je niet weet wie er aan je plan meedoet. Zodra je genoeg contacten hebt verzameld, zal een willekeurig contact zich aansluiten bij je schema en je zult controleren of je geslaagd of mislukt bent.

Zolang alle schema's slagen, verloopt alles zoals gepland, maar zodra een plan mislukt, worden de bewakers achterdochtig en zal de verantwoordelijke kaarten moeten trekken van de ondervragingsstapel. Er is een kans dat de bewakers je zullen overtuigen om een ​​verrader te worden. Als dit gebeurt, is je enige doel ervoor te zorgen dat de andere spelers niet ontsnappen. Naarmate meer schema's mislukken, zal de spanning toenemen. Kun je de andere gevangenen nog steeds vertrouwen of liegen ze tegen je?

Als genoeg plannen zijn geslaagd, wordt er een wapen de gevangenis binnengesmokkeld en kies je voor wie het de enige speler is die het wapen zal ontvangen. Is er nog iemand aanwezig die u allemaal kunt vertrouwen om het pistool te bedienen? Zodra het pistool is overhandigd, moet de eigenaar van het pistool beslissen. Zal hij iemand neerschieten om er zeker van te zijn dat hij de ontsnapping niet kan voorkomen? Of vertrouw je nog steeds iedereen met het risico dat de verrader nog steeds onder jullie is.