Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
The Mind

The Mind

In The Mind moeten de spelers intuïtie en deductie gebruiken om als team kaarten van hun "start"-positie naar hun "eind"-positie te verplaatsen. Klinkt eenvoudig genoeg, toch? Maar kun jij er met een paar aanwijzingen achter komen wat je teamgenoot denkt? Met zijn minimalistische design en unieke gameplay is The Mind het perfecte spel voor denkers en liefhebbers van logica.

Hoe speel je The Mind?

Het spel bevat kaarten genummerd van 1-100, en tijdens het spel probeer je 12, 10 of 8 spelniveaus te voltooien met 2, 3 of 4 spelers. In een level krijgt elke speler een hand kaarten die gelijk is aan het nummer van het level: één kaart in level 1, twee kaarten in level 2, etc. Collectief moet je deze kaarten in het midden van de tafel spelen op een enkele aflegstapel. in oplopende volgorde, maar je kunt op geen enkele manier met elkaar communiceren over welke kaarten je bezit.

Je staart elkaar gewoon in de ogen en als je voelt dat het tijd is, speel je je laagste kaart. Als niemand een kaart heeft die lager is dan de kaart die je hebt gespeeld, gaat het spel verder! Als iemand dat doet, leggen alle spelers alle kaarten met de afbeelding naar boven af ​​die lager zijn dan wat je hebt gespeeld, en verlies je één leven.

Je begint het spel met een aantal levens dat gelijk is aan het aantal spelers. Verlies al je levens, en je verliest het spel. Je begint ook met één shuriken, en als iedereen een shuriken wil gebruiken, legt elke speler zijn laagste kaart open, waardoor iedereen informatie krijgt en je dichter bij het voltooien van het level komt. Als je levels voltooid, ontvang je misschien een beloning van een shuriken of een extra leven. Voltooi alle niveaus en je wint!

The Mind Extreme

Ben je al bekend met The Mind, en zoek je een grotere uitdaging? The Mind Extreme is het perfecte spel voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en spannende nieuwe manier om zijn tijd door te brengen. Met zijn innovatieve design en snelle gameplay, zal The Mind Extreme je zeker uren vermaken. Breid de capaciteiten van je geest uit en daag vandaag nog je vrienden uit tot dit vervolg op The Mind!