The Mind

The Mind

The Mind is meer dan alleen een spel. Het is een experiment, een reis, een teamervaring waarin je geen informatie kunt uitwisselen, maar waarin je alle niveaus van het spel zult verslaan.

Meer in detail bevat het kaartspel kaarten genummerd van 1-100, en tijdens het spel probeer je 12, 10 of 8 spelniveaus te voltooien met 2, 3 of 4 spelers. In een level krijgt elke speler een hand kaarten die gelijk is aan het nummer van het level: één kaart in level 1, twee kaarten in level 2, etc. Collectief moet je deze kaarten in het midden van de tafel spelen op een enkele aflegstapel. in oplopende volgorde, maar u kunt op geen enkele manier met elkaar communiceren over welke kaarten u bezit. Je staart elkaar gewoon in de ogen en als je voelt dat de tijd rijp is, speel je je laagste kaart. Als niemand een kaart heeft die lager is dan de kaart die je hebt gespeeld, gaat het spel verder! Als iemand dat deed, leggen alle spelers alle kaarten met de afbeelding naar boven af ​​die lager zijn dan wat je hebt gespeeld, en verlies je één leven.

Je begint het spel met een aantal levens dat gelijk is aan het aantal spelers. Verlies al je levens, en je verliest het spel. Je begint ook met één shuriken, en als iedereen een shuriken wil gebruiken, legt elke speler zijn laagste kaart open, waardoor iedereen informatie krijgt en je dichter bij het voltooien van het level komt. Als je levels voltooit, ontvang je misschien een beloning van een shuriken of een extra leven. Voltooi alle niveaus en je wint!