The King of All Bards

The King of All Bards

The King of All Bards is een spel met epische liedjes en vuile trucs voor 3 tot 6 spelers, ontworpen door Nikola R. Petrov en geïllustreerd door Atanas Lozanski.

Je hele leven heb je de ultieme erkenning gezocht die een bard zou kunnen krijgen: de bardkroon. Het geld, de roem, ze betekenen allemaal niets ... Oké, ze zijn best aardig en de snelste manier om je waarde te bewijzen. De tijd is gekomen! Een epische sing-off in alle pubs en tavernes van de stad is je kans om die zoete prijs te bemachtigen ... en de titel King of all Bards! Oefen je beste liedjes, bereid je smerigste trucs voor en maak je klaar om de concurrentie te verslaan! Het is showtime!

In The King of All Bards speel je de rol van een van de acht verschillende personages die strijden in een grote uitdaging. Je doel is om de rijkste en beroemdste muzikant te worden door loyale fans en een dikke portemonnee met fooien te verzamelen. Om dit te bereiken heb je een repertoire van Song-kaarten, evenals wat meer… dubieuze kaarten genaamd Tricks. Het spelen van de juiste nummers voor het juiste publiek is cruciaal om een ​​fanbase op te bouwen en hun goud te verdienen, maar het gebruik van de juiste trucs op het juiste moment kan de prestaties van een tegenstander saboteren en je de overhand geven.

Verlicht het podium! Dit is middeleeuwse showbizz!