Thanos Rising – Avengers: Infinity War

Thanos Rising – Avengers: Infinity War

Elke speler in Thanos Rising bestuurt zijn eigen team van Marvel-superhelden en begint met één personage: Captain America, Gamora, Dr.Strange of Black Panther. Aan het begin van het spel gooi je elke beurt vier dobbelstenen, maar als je extra helden rekruteert, krijg je extra dobbelstenen en vaardigheden.

Thanos krijgt kracht als hij Infinity Stones verzamelt en spelers verliezen als hij ze allemaal krijgt! Het hoofdbord is verdeeld in drie secties en om je beurt te beginnen, moet je aankondigen naar welke sectie je reist om helden te rekruteren of vijanden te beschadigen. Ten eerste zal Thanos echter grote schade aanrichten in het hele universum. Er worden twee Thanos-dobbelstenen gegooid, wat bepaalt hoe Thanos elke beurt activeert. Een van de dobbelstenen zal Thanos dichter bij het verzamelen van de Infinity Stones brengen, terwijl de andere ervoor zorgt dat Thanos zijn focus verandert. Thanos zal schade toebrengen aan helden in de sectie waarop hij gefocust is, inclusief de actieve speler als deze ervoor kiest om daarheen te gaan.

Als je eenmaal voorbij de toorn van Thanos bent, kun je je dobbelstenen gooien om een ​​vijand te beschadigen of een held te rekruteren - elk heeft een bepaalde combinatie van dobbelsteenresultaten die nodig zijn. Na elke worp moet je ten minste één dobbelsteen aan een kaart toewijzen. Je kunt in een beurt meerdere kaarten verdienen, maar je moet bij elke afzonderlijke worp aan één kaart toewijzen. Als je een held met succes hebt bemachtigd, genezen ze al hun schade en voegen ze zich bij je team, waardoor je een speciale vaardigheid krijgt. Als je een vijand beschadigt, voeg je er een schade fiche aan toe en krijg je een bonus tegel die een eenmalige bonus kan geven aan elke speler op een later tijdstip.

Het spel gaat door totdat je 7 schurken hebt verslagen (of meer, als je de moeilijkheidsgraad wilt verhogen). Als Thanos alle Infinity Stones verwerft of 10 helden of alle helden verslaat van een van de spelers, verlies je.