Terra Mystica: Scheepvaart en Handel

Terra Mystica: Scheepvaart en Handel

De facties van Terra Mystica hebben hun deuren geopend voor zaken buiten de handelspost in Terra Mystica: Scheeptvaart en Handel. Meer handelsstromen tussen de facties met hun splinternieuwe schepen die op de rivieren varen. Een nieuw groot gebouw, de scheepswerf, upgradet uw scheepvaart of bereik en produceert schepen met twintig factieborduitbreidingen.

Facties die exporteren, ontvangen VP en middelen, afhankelijk van het gebouw waaraan ze leveren. Facties die het schip van een tegenstander importeren en ontvangen, krijgen macht. Schepen zullen graven en bouwen in aangrenzende vakjes, dus pas op! Schepen kunnen ook worden geconsumeerd en nieuwe woningen vormen. De scheepsbeweging en woningacties voegen een nieuw tactisch bewegingselement toe aan de toch al diepe strategie van Terra Mystica met behoud van perfecte informatie.

De facties moeten zich ook aanpassen aan een hele nieuwe set van 12 ronde scoretegels, vier nieuwe scheepsgerelateerde gunsten, drie nieuwe bonustegels, drie extra krachtacties, stadstegels en twee kaarten: Loon Lakes en Fjords. De kaarten en de meeste rondetelling kunnen desgewenst ook met het basisspel worden gebruikt.

Let op, dit is een uitbreiding voor Terra Mystica. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.