Ten Suns

Ten Suns

Prijswinnaar in wereldwijde ontwerpwedstrijd World Original Design Contest 2019!

In het begin waren er alleen jij en andere oude primordials. Toen kwam de dageraad van de goden en kwamen er meer hemelse wezens tot stand. Het was toen de Jade-keizer van het hemelse rijk die tien opstandige kinderen voortbracht die zichzelf in brandende zonnen veranderden in een poging de wereld te beëindigen. Dit was een goede zaak, want je haalde zonne-energie uit de tien zonnen, waardoor je onoverwinnelijk werd.

Helaas, een sterfelijke held genaamd Hou Yi verscheen en begon de zonnen een voor een neer te schieten met zijn gouden boog. Met de ondergang van elke zon vervaagt je kracht. Je realiseert je dat je zetel van absolute macht in gevaar is. Om aan de top te blijven, moet je snel allianties vormen met de goden, grote paleizen bouwen in jouw naam, landen beïnvloeden om je te aanbidden en mythische monsters afweren om prestige te verwerven - allemaal voordat de zonnen voor altijd verdwijnen! Welkom bij Ten Suns!

Dit is een 'blind bieden'-spel dat draait om de legendarische boogschutter uit China, Hou Yi, die 9 Suns neerschoot en China redde van de verzengende hitte. Spelers zijn primordialen die hun energie halen uit de 10 zonnen. Voordat de zonnen allemaal verdwijnen, haasten spelers zich om genoeg prestige te verwerven om een ​​permanente positie onder de goden veilig te stellen. De game bevat beroemde locaties in China, zoals de Chinese muur, Xi An en vele anderen. Het bevat ook andere goden en legendes uit het oude China, waaronder Chang'E en het Jade Konijn.

Aan het begin van elke beurt hebben spelers een specifieke hoeveelheid energie om mee te bieden, in de richting van een steeds veranderende verzameling kaarten die bekend staat als het Mortal Plane. Dit aantal is gelijk aan het huidige aantal zonnen aan de hemel. Maar elke keer dat Hou Yi verschijnt, zullen er meer Suns worden neergeschoten en zullen spelers minder en minder energie hebben om mee te bieden. Spelers kunnen op andere vormen van energie tikken, zoals maan-energie van de maan of andere goden - in feite het bouwen van motoren.