Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coƶpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Team3 Groen

Team3 Groen

Drie apen zijn een bouwbedrijf begonnen en de bouwtekeningen komen snel binnen! Nu moeten de apen samenwerken om hun blauwdrukken te voltooien voordat de tijd om is.

Het spel TEAM3 PINK wordt gespeeld in teams van drie spelers, waarbij elke speler de rol aanneemt van een van de drie apen: de aap die niet kan praten, de aap die niet kan zien of de aap in het midden.

De aap die niet kan praten, is de enige die de blauwdrukkaart kan zien met de omtrek van de structuur die hun team moet bouwen, maar ze mogen niet praten. Ze kunnen alleen communiceren in gebaren.

De aap in het midden moet de gebaren van de aap die niet kan praten interpreteren en deze doorgeven aan de aap die niet kan zien, zodat ze het bouwwerk kunnen bouwen.

De aap die niet kan zien, is de enige die de stukken kan aanraken, maar ze moeten het spel spelen met hun ogen dicht. Ze zijn verantwoordelijk voor het bouwen van de structuur, op basis van de aanwijzingen die de aap in het midden hen geeft.

Er zijn twee verschillende sets van TEAM3. ROZE en GROEN. Elk wordt geleverd met zijn eigen set blauwdrukken en een mini-uitbreiding.