Tawantinsuyu: The Inca empire

Tawantinsuyu: The Inca empire

De grote Sapa Inca Pachacuti wendde zich tot zijn nakomelingen en beval hen om Inti, de zonnegod, te aanbidden en het Inca-rijk uit te breiden tot de lama's rondzwerven. Nu Chinchaysuyu, Antisuyu, Qullasuyu en Kuntisuyu - de vier regio's van het nieuwe rijk - rijp zijn voor verovering, is het tijd voor de ware opvolger van Pachacuti om op te staan.

Verzamel je mensen uit de dorpen en gebruik hun unieke vaardigheden om ze strategisch te plaatsen waar ze de grootste taken voor je kunnen uitvoeren. Beklim de trappen van de Zonnetempel en pluk de vruchten van uw vroomheid. Bouw structuren die zowel uw mensen voeden als u voordelen bieden die geen ander tot hun beschikking heeft. Verzamel een leger en verover dorpen in de vier rijken van Tawantinsuyu. Bewijs dat je een waardige opvolger bent van Pachacuti en leid de Inca naar glorie!

Tijdens Tawantinsuyu: The Inca Empire plaatsen spelers arbeiders op verschillende locaties op het speelbord, voeren acties uit, verzamelen middelen (aardappelen, maïs, steen en goud), bouwen gebouwen en trappen, maken beelden, vergroten hun militaire kracht en verzamelen weefsels .