Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coƶpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Sushi Go

Sushi Go

Houd jij van Sushi? Hoeveel Sushi kan jij in een keer op? Al eens nagedacht om competitief Sushi te eten en het op te nemen tegen je vrienden?. Probeer het in Sushi Go!

Verzamel setjes

In het supersnelle sushi-kaartspel Sushi Go! Eet je in een sushi-restaurant en probeer je de beste combinatie van sushi-gerechten te pakken terwijl ze voorbij suizen. Scoor punten voor het verzamelen van de meeste sushirolletjes of het maken van een volledige set sashimi.

Doop je favoriete nigiri in wasabi om de waarde ervan te verdrievoudigen! En als je alles eenmaal hebt opgegeten, maak je maaltijd dan af met alle pudding die je hebt! Maar pas op welke sushi je je vrienden laat meenemen; het is misschien precies wat ze nodig hebben om je te verslaan!

Vlot deckbuilding spel

Sushi Go! neemt het deck building van Fairy Tale en 7 Wonders en destilleert het in een spel van twintig minuten dat iedereen kan spelen. De dynamiek van "draft en pas" komt naar voren, terwijl de regels tot een minimum worden beperkt. Zoals je de eerste paar handen met kaarten ziet, moet je snel de samenstelling van de ronde beoordelen en beslissen voor welk type sushi je gaat.

Vervolgens moet je elke beurt afwegen welke kaarten je wilt houden en welke je wilt doorgeven. De verschillende scorecombinaties zorgen voor een aantal slimme spelen en vervelende blokken. Van ronde tot ronde moet je ook goed letten op het doel om aan het einde van het spel de meeste puddingkaarten te hebben!

Toegankelijk en vlot spel

Ook als je juist niet van sushi houdt is Sushi Go! Prima binnen te houden. Het is een toegankelijk en snel spel, dat je binnen no time leert. Een potje duurt ongeveer 20 minuten, waardoor het mogelijk is om een paar potjes te spelen in een uur tijd of juist als afzakkertje van een avondje met vrienden.