Super Punch Fighter

Super Punch Fighter

Super Punch Fighter is een spel met arena-gevechten en videogamekrachten voor 1-6 spelers. Kies een vechter, pak hun kaartspel en begin je tegenstanders van het podium te slaan. Elke knock-out levert je een ster op, en het pakken van een prestatiekaart levert je extra sterren op. De eerste speler die negen sterren bereikt, wint!

Meer in detail kunnen spelers elke beurt een van de knopkaarten gebruiken die voor hen liggen om extra beweging te krijgen, meer kaarten te trekken, extra aanvallen uit te voeren en schade van tegenstanders te blokkeren. Elke keer dat u op een knop drukt, plaatst u een duimfiche op die knopkaart om aan te geven dat deze is gebruikt. Je kunt zoveel knoppen indrukken als je wilt, maar je kunt aan het einde van je beurt tokens van maximaal vier kaarten verwijderen. Elke andere kaart met nog een duimfiche wordt dan weggegooid, dus kies verstandig je knoppen!

Afgezien van het stampen van knoppen, kun je kaarten uit je hand spelen door de knopkosten van de kaart te betalen. Vechterkaarten zijn krachtig en uniek voor je vechter. Je kunt tijdens je beurt meerdere vechterskaarten spelen zolang je de knoppen hebt om ervoor te betalen, en als de laatste knop op een vechterkaart overeenkomt met de eerste knop op de volgende kaart die je speelt, moet je daar een duimfiche op plaatsen. knop slechts één keer! Kies de beste kaarten om aan elkaar te rijgen voor een superkrachtige hit!

Super Punch Fighter bevat een 1-2 coöperatieve modus genaamd "Minion Rush" waarin golven van volgelingen het bord proberen te overweldigen. Tel je sterren aan het eind op om je rang te bepalen, van eenvoudige amateur tot grootkampioen.