Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Suburbia Collectors Edition

Suburbia Collectors Edition

Suburbia Collector’s Edition is een vernieuwde versie van het klassieke spel Suburbia van Bezier Games. Oude en nieuwe Suburbia-fans zullen verliefd worden op het bijgewerkte driedimensionale kunstwerk, stadsspecifieke verzonken stadsplattegronden, extra grote tegels en gigantische tegeltoren. Deze prachtige collectorseditie bevat verschillende geweldige Game Trayz-organisatoren en bevat alle bestaande uitbreidingen, evenals een gloednieuwe: Nightlife, met gebouwen en locaties die actiever zijn in de avonduren.

In dit strategische spel waarbij tegels worden gelegd, gebruiken spelers hex-vormige bouwtegels om hun eigen unieke stad te creëren. Deze tegels bevatten residentiële, commerciële, openbare en industriële gebieden, evenals speciale aandachtspunten die voordelen bieden en profiteren van de bronnen van nabijgelegen plaatsen. Je doel is om je stad te laten bloeien en te eindigen met de grootste bevolking.

Elke speler bouwt zijn eigen economische motor en infrastructuur op die in eerste instantie zelfvoorzienend zullen zijn en uiteindelijk zowel winstgevend zullen worden als uw bevolking vergroten. Naarmate je stad groeit, vergroot je zowel je inkomen (waardoor je meer geld kunt uitgeven) als je reputatie (je bevolking groeit). De winnaar is de speler met de grootste populatie.

Tijdens elk spel strijden spelers om unieke doelen die extra populatie-boosts opleveren - en met de vele verschillende gebouwen en eigendommen zul je nooit hetzelfde spel twee keer spelen!