Starcadia Quest: Showdown

Starcadia Quest: Showdown

Starcadia Quest: Showdown is een gloednieuwe uitbreiding die niet alleen een aanvulling is op Starcadia Quest, maar ook kan worden aangesloten op de Arcadia Quest-serie! Showdown gaat niet over een zware zoektocht om kwaadaardige monsters te verslaan, no siree! Showdown introduceert een nieuwe modus: volledige Player-versus-Player deathmatches waarin spelers gloednieuwe upgradetokens opstellen en kiezen en een vicieuze arena betreden om tegen vijandige bemanningen te vechten!

De actie in Showdown vindt plaats op een dubbelzijdig speelbord, met een kant ontworpen voor 3-4 spelers en een versie voor 2 spelers op de achterkant. Met zijn nauwe gangen en scherpe bochten zullen de Crews (en Guilds) zichzelf ondergedompeld zien in non-stop actie! Slechts 1 Stimpack, 1 Recharge Token en 2 Computer Terminals werken nog in de arena en worden soms betwiste hotspots. In Showdown claimen de bemanningen geen overwinning door overwinningspunten te verzamelen: de eerste bemanning die 3 kills weet te scoren, wordt als zegevierend beschouwd!

Dankzij de Hollow Deck-technologie kunnen Starcadians de legendarische helden uit het oude Arcadia tevoorschijn toveren om hun moed te testen! Met 60 Hero-kaarten en 4 Crew Dashboards (met een passend slagschade-uiterlijk en slots voor Pets en Mounts!) Kunnen spelers met een Arcadia Quest-kerndoos (Classic of Inferno) of met de Starcadia Quest-kerndoos meedoen aan de Showdown!

Let op, dit is een uitbreiding van Starcadia Quest. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.